Gallery

SURFLESSEN

Onze surflessen worden gegeven in groepen van minimaal 3 personen en staan in het teken van veiligheid en vooral plezier. We werken volgens de HSA (Holland Surf Association)- veiligheidstandaard en de lessen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs. Onze kwaliteit softop surfboards zijn speciaal gemaakt voor surfscholen en daarom perfect om het golfsurfen te leren. Daarnaast maken we gebruik van de kwaliteit wetsuits van O’Neill, die je tijdens de lessen lekker warm houden! Dus surfen in Nederland is vanaf nu niet meer koud, maar vooral "hot"!!

Losse surfles volwassenen

Heb je nog nooit eerder gesurft en wil je kennismaken met het golfsurfen dan is eerst een losse surfles een goede keuze.

Wat gaan we doen?

In een groep van minimaal 3 personen leren we je de basisprincipes van het golfsurfen. Onze instructeurs behandelen eerst de theorie over het surfen en vertellen je alles over de golven in de Noordzee. Daarna gaan we het strand op en oefenen we om op de juiste manier op te staan. Vervolgens gaan we lekker het water in en doen wij er alles aan om jou op je eerste golf te laten staan!

Kosten losse surfles: 35 euro
Duur van de les: 2 uur
* Prijs is inclusief board en wetsuit

Boek nu een losse surfles


Surfcursus

Met de surfcursus volg je vijf surflessen en krijg je korting op de normale prijs. De surfcursus is perfect als jij echt de basis van het golfsurfen onder de knie wilt krijgen. We leren je alles over de onderstaande onderwerpen:
  • Take off
  • Golfkennis
  • Houding
  • Surfvoorspellingen
  • Surfboards
Kosten surfcursus: 150 euro
* Prijs is inclusief board en wetsuit

Boek nu een surfcursus


Privé surfles

Wil je graag sneller op weg geholpen worden in je surfen of bepaalde tricks leren? De privé surfles voor beginners of gevorderden is een ideale methode om in zeer korte tijd veel progressie te boeken. Met een privé les zit je in een groep van maximaal twee personen waarbij persoonlijke aandacht centraal staat en daardoor sneller leert. Wij helpen je om jouw doelen onder de knie te krijgen waardoor jij het maximale uit je surfsessies kan halen!

Kosten privé surfles:
80 euro voor 1 persoon
100 euro voor 2 personen.

Duur van de les: 2,5 uur
* Prijs is inclusief board en wetsuit

Boek nu een privé les

boeken
spacer

TWITTER UPDATES

spacer

SOCIAL MEDIA

wij zijn te volgen op de volgende socialmedia kanalen: spacer socialmedia socialmedia