Gallery

SURFLES KIDS

Bij onze surfschool is de jeugd aan het juiste adres. In groepen van minimaal 3 personen leren ze bij ons naast het surfen van alles over de zee, het strand en hoe golven ontstaan. We houden de groepen klein of gebruiken meerdere instructeurs om ze zo op een leuke en veilige manier te leren surfen. Onze kwaliteit surfboards zijn speciaal gemaakt voor surfscholen en daarom perfect voor kinderen om het surfen te leren. We hebben speciale zachte surfboards voor kids en we houden ze lekker warm in de wetsuits van O’Neill. Dus surfen in Nederland is voor kids vanaf nu niet meer koud, maar vooral "hot"!!

Tip van Vic! Wil je een echt stoer verjaardagsfeestje? Maak van jou verjaardag een echt surf verjaardagsfeestje! Zie het menu "groepen".

Surfles Kids

Bij Vics surfschool geven we surf Kids tot 14 jaar extra korting.
De groepslessen duren 1,5 uur en zijn speciaal aangepast om ze op een veilige en vooral leuke manier het golfsurfen te laten ervaren.

Kosten losse surfles kids: €25,-
Duur van de les: 1,5 uur
Zorg dat je 15 minuten van te voren aanwezig bent

Boek nu een losse kids les


5 ritten surfcursus

Heb je eenmaal je eerste les gehad dan is de kans groot dat je verder wilt!
Met de 5 ritten surfcursus geven we je korting op de normale prijs. De vijf ritten kaart is perfect als jij al een keer gesurft hebt en nu verder wilt om de basis van het golfsurfen onder de knie te krijgen. We leren je de volgende zaken:
 • Take off
 • Golfkennis
 • Houding
 • Surfvoorspellingen
 • Surfboards

Kosten 5 rittenkaart Kids: 100euro i.p.v. 125euro
Zorg dat je 15 minuten voor elke les aanwezig bent

Boek nu een vijf rittenkaart Kids surfles


10 ritten surfcursus

Ben je klaar om omgetoverd te worden een ware surfer? Met de 10 rittenkaart leren we je alles om aan het einde van het seizoen jezelf een echte surfer te noemen. Echt goed leren surfen kost tijd, maar met de 10 rittenkaart leg je een super basis. Daarnaast leren we je alles wat je moet weten om zelfstandig en veilig te water te gaan. Aan het einde van het seizoen surf jij als een echte surfer en ontvang je een Surfcertificaat! Je weet wat de regels zijn in het water en je weet waar je met je vrienden het beste kan gaan liggen om de dikste golven te pakken. Natuurlijk kan je dan laten zien dat jij alles weet van de zee en zelfs weet wanneer je het beste kunt gaan surfen! Bovendien geven wij je nog extra korting op de normale prijs.
De 10 rittenkaart leert je:
 • Take-off
 • Paddel techniek
 • Golf kennis
 • Surfboards
 • Surf etiquetten
 • Surfweer voorspellingen
 • down the line surfen
 • Frontside en backside take off
 • Certificaat
 • Wedstrijd en surfquiz
10 ritten Kids: 185euro i.p.v 250euro
Zorg dat je 15 minuten voor de les aanwezig bent

Boek nu een 10 rittenkaart Kids surfles


Privéles

Wil je graag sneller op weg geholpen worden in je surfen of bepaalde tricks leren? De privé surfles voor beginners of gevorderden is een ideale methode om in zeer korte tijd veel progressie te boeken. Met een privéles zit je in een groep van maximaal twee personen waarbij persoonlijke aandacht centraal staat en daardoor sneller leert. Wij helpen je om jouw doelen onder de knie te krijgen waardoor jij het maximale uit je surfsessies kan halen!

Kosten privé surfles:
80 euro voor 1 persoon
100 euro voor 2 personen

Duur van de les: 2,5 uur
Zorg dat je 15 minuten voor de les aanwezig bent

Boek nu een privé les


SURF Verjaardagsfeestje

Maak van jouw verjaardag een onvergetelijke dag op het strand! Natuurlijk kun je gaan bowlen of naar de bioscoop, maar op je verjaardag gaan surfen met je vriendjes is natuurlijk veel stoerder!

Wat gaan we doen?
Een feestje vieren! Eerst doen we een lekker drankje en zingen we nog één keer luidkeels voor de jarige job! Daarna gaan de wetsuits aan! Op het strand leren we jullie eerst alles over de techniek van het surfen en alles over de golven en de zee! Daarna gaan we natuurlijk lekker het water in en proberen we zoveel mogelijk golven te pakken met z'n allen! Wie scoort de langste golf van de dag? Na afloop gaan we op de foto en krijgt iedereen een zakje chips en drankje en een goody bag mee naar huis!
Voor meer informatie neem contact met ons op..

info@surflesnoordwijk.nl
0650999771

Prijzen verjaadagsfeestje
€19,50 p.p
Duur: 1,5 uur tot 2 uur
Vanaf 6 personen

boeken
spacer

TWITTER UPDATES

spacer

SOCIAL MEDIA

wij zijn te volgen op de volgende socialmedia kanalen: spacer socialmedia socialmedia