Gallery

GOLFSURFEN VOOR GROEPEN

Golfsurfen is het antwoord op de vraag naar een origineel en verfrissend dagje uit voor alle leeftijden! Ideaal en vooral stoer als surfverjaardag of gezellig met vrienden, familie, klas of bedrijf!

Surf Kids verjaardagsfeestje

Maak van jouw verjaardag een onvergetelijke dag op het strand! Natuurlijk kun je gaan bowlen of naar de bioscoop, maar op je verjaardag gaan surfen met je vriendjes is natuurlijk veel stoerder!

Wat gaan we doen?

Surfen op je verjaardag feestje is het coolste wat er is! Eerst doen we een lekker drankje en zingen we nog een keer luidkeels voor de jarige job! Daarna gaan de wetsuits aan! Op het strand leren we jullie eerst alles over de techniek van het surfen en alles over de golven en de zee! Daarna gaan we natuurlijk lekker het water in! Wie is de "king of the waves" van de groep?

19,50 p.p (voor kids t/m 15 jaar)
Duur: 1,5 tot 2 uur
Vanaf 6 personen

info@surflesnoordwijk.nl
0650999771


Surfing with friends

Wil je na al die onvergetelijke stapavonden met je vrienden en vriendinnen weer eens echt iets nieuws doen met z’n allen? Dan hebben wij op onze unieke eigen style een onvergetelijke dag voor jullie in petto! Jullie bewijzen na jullie dag op het strand dat jullie echte stoere zeehelden zijn en dat er wel degelijk gesurft kan worden in de Noordzee! Aan het einde van de dag reiken we de Vic’s Zeeheld award uit voor de beste surfdude of surfchick van de dag!

Willen jullie na het surfen nog meer doen zoals van een heerlijke lunch of BBQ genieten bij de naastliggende beachclubs? Neem contact met ons op!

Duur: 1,5 tot 2 uur
35,- euro per persoon.
Vanaf 6 personen zijn kortingen mogelijk.

info@surflesnoordwijk.nl
0650999771


Surfen als item op je vrijgezellendag

Een unieke vrijgezellendag met je vrienden of vriendinnen beleven? Begin de dag met een lunch, daarna het water in en vervolgens surfen tot je niet meer kan! Daarna gezellig eten en drinken op het strand. Wil je nog meer dan alleen surfen neem contact met ons op voor extra informatie. Wij verzorgen een onvergetelijke dag!

Duur: 1,5 tot 2 uur
35,- euro per persoon.
Vanaf 6 personen zijn kortingen mogelijk.

info@surflesnoordwijk.nl
0650999771


Familiedag

Lekker gezellig met de familie eens wat anders doen dan een fietstocht of wandeling? Ga voor de surf familie dag!
Wie zal het eerst van de familie een golf pakken? Is het de vader die toch stiekem de echte zeeheld is of is het de moeder van de familie die de show steelt? Of blijken als vanouds de kids toch de waterratten van de familie te zijn? We gaan het zien! Aan het eind van de dag krijgt diegene die de beste surfer blijkt te zijn de officiële "Vics Surfer" award! Willen jullie dag combineren met andere leuke activiteiten? Neem gerust contact met ons op!

Duur: 1,5 tot 2 uur
35,- euro per volwassene.
25,- euro voor kids.
Vanaf 6 personen zijn kortingen mogelijk.

info@surflesnoordwijk.nl
0650999771


Surflessen voor scholen

Surfles is enorm groeiende onder de middelbare en basisscholen. Met surflessen voor scholen krijgen de leerlingen de mogelijkheid om een nieuwe sport uit te proberen in een andere omgeving. De surflessen die wij aan de leerlingen aanbieden zijn tevens een educatieve verdieping op het gebied van kennis van zee, strand en natuur. Op een leuke en praktische manier snijden we deze onderwerpen aan zodat wanneer zelfstandig de volgende keer te water gaan. Voor scholen in de buurt van het strand is dit een ideale combinatie met hun wekelijkse sportlessen.

We bieden surfles aan als klassenuitje of als onderdeel van het sportoriëntatie programma.

Wilt u meer informatie over onze programma’s in combinatie met onze surflessen voor uw school?

info@vicssurfschool.nl
0650999771


Surf voor bedrijven

Surfen voor bedrijven is een nieuwe maar vooral een ideale manier om teambuilding en ontspanning te combineren. Elkaar aanmoedigen om voor een golf te gaan en zonder werkdruk met elkaar genieten in een totaal andere setting dan op kantoor.

Wilt u graag meer informatie over een programma of een thema gebruiken dat past bij uw bedrijf? Wij passen de surflessen op maat aan zodat deze in lijn liggen met uw visie. Wij denken graag met u mee.

Duur: 1,5 tot 2 uur
35,- euro per persoon.
Vanaf 6 personen zijn kortingen mogelijk.

info@vicssurfschool.nl
0650999771

boeken
spacer

TWITTER UPDATES

spacer

SOCIAL MEDIA

wij zijn te volgen op de volgende socialmedia kanalen: spacer socialmedia socialmedia